Vampire Party

Halloween a devenit deja o tradiție în clubul nostru. De această dată, evenimentul a fost sărbătorit în stilul vampirilor, de unde și denumirea de „Vampire Party”. Sala a fost decorată asemenea caselor sinistre, bântuite de vampiri, iar personalul clubului a avut grijă să corespundă în totalitate stilului sumbru și înfiorător.

Deghizați în vampiri și alte personaje interesante, participanții la eveniment au avut parte de o atmosferă veselă și interactivă. Bineînțeles că nici de această dată nu au lipsit muzica, distracția și concursurile. Astfel că cei care au obținut cel mai bun rezultat, s-au ales cu premii utile din partea organizatorilor. Și ce fel de party fără delicii? Totul ca la carte!

 

Pe această cale vrem să mulțumim mult tuturor care au participat la eveniment și s-au distrat împreună cu noi. Un mare mulțumesc lui Dj. Anton Echo și MC Shurik, care ne sunt alături de fiecare dată și ne întrețin atmosfera cu cea mai nouă și ascultată muzică. Ne-am mai convins o dată că familia Fitnessclass este unită veselă și super energică! Vă așteptăm cu același entuziasm și la umătoarele evenimente, căci nu stăm noi prea mult timp fără sărbători.

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici. Nu ezitați să le răsfoiți, în special cei, care au fost prezenți și au savurat din plin sărbătoarea.

 

Оставить комментарий

Ваш email адрес не будет опубликован.

Call Now Button