ȘTII DE CE NU VREAU SĂ SLĂBESC?

ȘTII DE CE NU VREAU SĂ SLĂBESC?

Răspunsul la această întrebare este banal.

De exemplu: sunt obosit, nu am timp să merg la sală, ora cu un antrenor este prea scumpă, și în general, eu mă iubesc așa cum sint.

Si stiti, cu astfel de argumente este greu să nu fii deacord!

Pentru că, într-adevăr, rritmul nebun al vieții, munca continua pîna nu cazi de oboseală, un calendar plin de întâlniri, un număr nesfârșit de apeluri și ca urmare – stres continuu, alimentarea incorecta (adesea cină târzie).

Astfel nu mai ramine deloc putere și energie pentru sport.

De fapt, toate cele enumerate mai sus, există într-o masură oarecare în viața fiecărei persoane contemporane. Dar dacă sa ne gândim mai bine, apare  întrebarea: “ Înainte de toate, care sunt beneficiile exercițiilor fizice și antrenamentelor, pentru sănătatea noastră ?!”

Sportul are un efect pozitiv asupra organismului nostru si anume:

– imbunătateste sănătatea sistemului cardio-vascular;

– intărește mușchii și oasele;

– alimenteaza creierul cu oxigen;

– sporește nivelul hormonilor fericirii: serotonină, dopamină, endorfină.

 

Plus la toate, admirarea în oglindă a corpului bine definit, frumos și sănătos,

este cea mai înaltă manifestare a iubirii de sine! Iar problema de unde să faci rost de bani pentru un abonament la o sală de sport bună, echipament sportiv  și adidași cu amortizare bună – e ușor de rezolvat!

Poți incepe antrenamentele cu adidași simpli, pe un covor obișnuit,  sau cea mai buna varianta este să mergi la un antrenament gratuit și să obții sfaturi individuale de la antrenor, cu privire la alimentația și activitatea fizică de care ai nevoie.

Nu sîntem obligați să slăbim, dar în realitatea în care trăim, chiar este strict necesar să menținem un mod sănătos de viata. Înscriindu-vă la un antrenament de probă cu un antrenor, nu trebuie să achitati nimic și la fel nu veti fi obligat să cumparati un card  de client pe un an.

In cazul dat o sa faceti cunoștința cu clubul, o sa venetian clientii nostril cum se antrenează, o sa aflati informații utile despre corpul și sănătatea dumneavoastră.

Fiecare persoană care este înscrisa, va trece un test de fitness gratuit.

În baza rezultatelor date, se va putea observa și analiza ce fel de abateri sint de la normă.

Folositi butonul de mai jos, “înscrieți-vă”, veniți și încercați să faceți fitness – nu este atât de „îngrozitor”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button