Proiectul „Революция тела” – încheiat.

Proiectul „Революция тела” – încheiat.

La 1 martie a fost dat start unui proiect de slăbire, care a durat 3 luni și a luat sfârșit pe 31 mai. Detalii despre scopul proiectului „Революция тела” le găsiți în acest articol.

Acum, când proiectul a luat sfârțit, vrem să împărtășim cu voi rezultatele celor 3 finaliști care au înregistrat cele mai bune rezultate. Vă reamintim că premiul mare l-a luat acea persoană, care nu doar că a pierdut cele mai multe kilograme, dar și-a scăzut considerabil procentul țesutului adipos.

Așadar,pe poziția a 3-a s-a plasat Maloman Mihail, cu un coeficient de 10,16. Participantul a pornit de la 134 kg și 33,5% grăsime. Timp de 3 luni acesta a ajuns la 123,4 kg și 29,7 % grisime. Într-un cuvânt, Mihail a slăbit 11 kg și, și-a redus cu 4% cantitatea de țesut adipos.

Al doilea participant cu cel mai bun rezultat este Șaranuț Snejana cu un coeficient de 12,78. Participanta a pornit de la 82,6 kg dintre care 40,6% erau grăsimi și a finalizat cu 74,3 kg și 32,8% grăsime. În total, Snejana a pierdut 8 kg și 8% din țesut adipos.

Iată că am ajuns și la câștigătorul proiectului, Balanuț Dmitrii cu un coeficient de 15,28. Paradoxul este că Dmitrii a slăbit doar 5 kg, pornind de la 100,9 și a ajungând la 95,6 kg. Atunci, cum se face că are cel mai mare coeficient? Asta numim noi slăbire sănătoasă, când păstrăm masa musculară și scăpăm de grăsime. Așadar, timp de 3 luni, câștigătorul a pierdut tocmai 12% de grăsime, pornind de la 21,6% și terminând cu 9,5%.

Dar asta nu e tot. Partenerii proiectului au decis că trei câștigători sunt prea puțini, ținând cont de faptul că o astfel de competiție nu este deloc ușoară. De aceea, au mai ales un al patrulea câștigător, care la fel are un rezultat foarte bun. Este vorba despre Munteanu Serghei, cu un coeficient de 9,34. Cu trei luni în urmă, participantul cântărea 96,5 kg, dintre care 31% erau grăsimi. Acum însă, cântarul arată 88,1 kg și 26,7 % grăsime.

Pentru a vă crea o idee generală despre câtă grăsime este bine să avem, urmăriți cu atenție imaginea de jos.

Să revenim la câștigătorii noștri. E clar că niciun concurs nu se desfășoară fără o bună motivație. Sânteți curioși ce premii au fost puse în joc? Să începem de la faptul că niciun participant nu a rămas fără atenție. Cu acest prilej vrem să mulțumim partenerilor care au fost foarte generoși cu participanții la proiect.
– Mulțumim companiei Angromix, pentru produsele dietetice și sănătoase făcute din soia și năut.
– Mulțumim proiectului OMactiv, pentru că îi încurajează pe cei, care doresc să fie sănătoşi şi activi.
– Mulțumim Mr. Djemius ZERO, pentru că au grijă ca deserturile să fie sănătoase – fără zahăr, fără grăsimi, fără gluten, într-un cuvânt, perfecte pentru cei care sunt la regim.
– Mulțumim Numismed și Alkmene, pentru oferirerea produselor cosmetice naturale și de o calitate înaltă.

La final, vrem să mulțumim clubului FITNESSCLASS pentru cele mai generoase premii!
Locul I – VIP Abonament pentru 12 luni
Locul II – VIP abonament pentru 6 luni
Locul III – VIP abonament pentru 3 luni

Mai multe poze de la încheierea proiectului le puteți găsi accesând acest link.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button