Kids Party

Kids Party

De Ziua Internațională a Copilului am organizat o frumoasă sărbătoare pentru toți picii fideli clubului nostru. De ce fideli? Pentru că, la fel ca părinții lor, iubesc sportul, mișcarea, modul sănătos de viață și desigur, distracțiile. De ziua lor, copiii au arătat părinților cât de bravi sunt și cât de bine însușesc tot ce le oferă antrenorii clubului nostru. Dansuri, gimnastică, box, yoga – astea sunt activitățile frecventate regulat de către micii noștri clienți. Și pentru că nu există sărbătoare fără surprize, am avut grijă să impresionăm și să bucurăm copiii și mai mult. Așadar, generatorii emoțiilor pozitive au fost Femeia Pisică și Robotul Transformer de la KIDS SHOW! Împreună cu picii, aceștia au cântat, au dansat și au participat la diverse concursuri. Astfel, scopul nostru a fost atins. Am oferit copiilor ceea ce ne oferă și ei zi de zi – zâmbete, bucurii și multă satisfacție! Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

De asemenea, vrem să mulțumim sponsorilor evenimentului. Alfa Kids Club împreună cu animatorii de la KIDS SHOW, au creat o atmosfera nemaipomenită care va rămâne încă mult timp în memoria copiilor!

Atunci când e vorba de copii, vrem să le oferim tot ce e mai bun, interesant și constructiv. De aceea, vă recomandăm cu încredere să frecventați Alfa Kids Club, locul de unde copiii dvs nu vor mai dori să plece. Iar dacă planificați o petrecere, nu ezitați să apelați la serviciile animatorilor de la Kids Show

Mai multe poze de la eveniment le găsiți pe acest link.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button