Antrenamente de grup

Antrenamentele de grup în clubul „FITNESSCLASS” sunt un complex de până la 20 de tipuri de zone sportive populare, inclusiv programe de forţă, dans și aerobic, precum și antrenamentul de bodymind și arte marțiale, care se desfășoară în trei săli confortabile și moderne și sunt gratuite pentru toți membrii clubului.

Beneficiile participării la Antrenamentele de grup
Antrenamentele de grup reprezintă o oportunitate de a obține rezultate cu un grup de oameni cu aceeași gândire, care se influențează reciproc pozitiv, deoarece instruirea comună motivează și disciplinează. Antrenamentele se desfăşoară cu o încărcătură uniformă, sub controlul unui antrenor cu experiență, care exclude orice traume.

FITNESSCLASS vă va oferi condiții de formare modernă
Fitness Club „Fitnessclass” oferă nu numai o serie largă de Antrenamentele de grup, dar și condiții moderne de implementare a acestora. Sălile de Antrenamentele de grup sunt echipate profesional, dotate cu un sistem modern de ventilație. Se utilizează o gamă largă de echipament- steper,bodybar, gantere și fitboll.

Suport profesional al Antrenorilor la orice etapă
Antrenorii pentru Antrenamentele de grup au pregătit o listă largă de programe de grup. Aveți dreptul să alegeți acele antrenamete care corespund preferințelor dvs. personale, iar Antrenorul poate oferi combinația optimă de antrenamente pentru obținerea rezultatului maxim.

 

ÎNSCRIE-TE LA O VIZITĂ GRATUITĂ