Despre noi

Bine ați venit

ÎN FITNESS CENTRUL NOSTRU

Scopul nostru este de a deveni prietenul tău, pentru a face ca spaţiul nostru să fie un loc în care vrei să vii din nou și din nou.

Fitnessclass – acesta este un centru de fitness care se adaptează perfect stilului tău de viață. Puteți să veniți la noi, în orice moment convenabil pentru dvs. – 7 zile pe săptămână / 365 de zile pe an.

Misiunea clubului

Care este misiunea noastra? Care este scopul nostru? Să te ajutăm să faci primul pas care este cel mai dificil, să continui să te mişti înainte, să te bucuri de succese și victorii şi să lucram împreună la greșeli. Să te învățăm, sugerăm şi îndrumăm, dacă fitness-ul este ceva nou pentru tine sau chiar dacă eşti un atlet experimentat să-ţi creem condiții potrivite. Fă-ţi sportul parte din viața ta, asfel viața este mai diversă și mai dinamică. Vrem sa fim prietenul tău, pentru a face ca spaţiul nostru să fie un loc în care vrei să vii din nou și din nou. Poţi veni la noi cu  intreaga familie, cu copiii sau părinți.

Vizitarea sălii de sport, precum și atingerea obiectivelor dvs. sportive nu vor fi costisitoare deloc.

Oferim mai multe tipuri de carduri (pentru 1,3,6 și 12 luni) şi mai multe opțiuni de plată – transfer bancar, bani cash sau în rate la condiții avantajoase!

Vrem să vă arătăm Clubul nostru!

La orice moment convenabil, în clubul sportiv Fitnessclass, veți găsi un set de servicii de care aveți nevoie (saună, solar, masaj, fitness bar), precum și un program vast de antrenamente de grup și echipamente noi de fitness pentru antrenamente funcţionale și de forță!

Pentru a vă ajuta să începeți să vă antrenați corect, o instruire personală gratuită cu antrenorul nostru este inclusă pe fiecare card client nou!

În afară de faptul că aveţi acces la echipament sportiv de înaltă calitate într-o atmosferă plăcută, Fitnessclass vă oferă, de asemenea, un serviciu de pregătire personală pentru toţi care dorește să obțină un rezultat mai rapid în cel mai scurt timp.

La etapa inițială, antrenorii certificați vor putea să elaboreze un program de instruire personal pentru dvs., să vă ajute să depășiți limitele abilităților, să vă alăturați vieții sportive și să revitalizați antrenamentele.

Acest lucru vă va ajuta să vă schimbați percepţia procesului de instruire, să aveţi un start psihologic bun, precum și încrederea în rezultat, care se extinde cu mult dincolo de reflecția dvs.

Centrul nostru de fitness este echipat cu dușuri separate și o saună, în fiecare vestiar, care permite să se reîprospăteze după un antrenament de forţă și să se simtă în același timp cât mai confortabil.

În plus, în zona de intrare a clubului sunt instalate safeuri sigure, astfel încât lucurile de valore ale clienților noștri să fie siguranţă.

Scopul nostru este rezultatul, realizările, emoțiile și zâmbetul tău!

Beneficii

De ce alegeți clubul nostru? Ce ne face să ne deosebim de restul? Ce suntem gata să vă dăm? Cu ce vom surprinde și ce vom oferi? Va fi confortabil și interesant să studiați în pereții clubului nostru?

Experiență 8 ani

Cluburile noastre sunt un spațiu unic creat special pentru dvs. de către o echipă profesionistă. Fitnessclass nu este doar un loc pentru sport, ci și un mediu modern cu atmosfera sa unică. Experiența pe piață timp de 8 ani sugerează că știm exact cum puteți obține rezultate, acestea fiind istoriile de succes a mai mult de 10 mii de clienți. Vă așteptăm.

Adevărați profesioniști

Activitatea întregii noastre echipe are scopul de a vă asigura că fiecare vizită la clubul nostru vă aduce o creștere a energiei și a emoțiilor pozitive. Personalul de coaching vă va ajuta să vă depășiți și să obțineți rezultate maxime. Administratorii prietenoși, managerii și antrenorii profesioniști sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Aveţi încredere în adevărații profesioniști.

Echipament inovativ

Cluburile noastre sunt echipate cu cele mai moderne echipamente sportive. Pentru a achipa centrele de fitness, am ales compania de top – TechnoGym.

Pentru toți si fiecare

O varietate de programe de grup pe direcții care vă vor surprinde plăcut. Antrenamentele se organizează de dimineața devreme până seara târziu, ceea ce este extrem de convenabil. Printre diferitele domenii ca yoga, aerobic, dans, arte marţiale sau antrenamentele de forţă, suntem siguri că veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs. sau pentru copiii dumneavoastră.

Fără supraplată

Clubul are un grafic divers cu posibilitatea selecției orelor gratuite. După ce ați plătit o singură dată, aveți ocazia să participați la diferite clase în grupuri, să însuşiţi artele de luptă și să utilizați o gamă largă de servicii fără plăți suplimentare.

Eficiența antrenamentelor

Cu ajutorul nostru, sute de clienți şi-au fortificat sănătatea, au devenit mai încrezuţi în propriile forţe, au devenit mai puternici și mai rapizi, au câștigat flexibilitate și fermitate, au dezvoltat abilitatea de disciplină și au întărit caracterul copiilor lor. Noi ne atingen scopul, doar cînd obiectivul clientului nostru este atins! Am făcut toate acestea împreună cu dvs. la Fitnessclass!

Pe val

Totul se schimbă în jur: oamenii, orașele, țări întregi. Se schimbă și fitness-ul. Și ca să nu vă plictisiți, ne schimbăm cu voi. În clubul nostru veți găsi mereu tendințe noi și veți încerca cele mai noi inovații din industria fitness.

Sisteme inginerești

Cluburile noastre sunt echipate cu cele mai moderne sisteme de aer condiționat și ventilație. Doar vă antrenaţi și respirați aer curat.

Regulele clubului

1.1. Apartenența dvs. este personală insă poate fi reperfectată pentru p altă persoană doar o singură dată. Cardul lunar nu poate fi reperfectat pentru altă persoană. Intrare în club poate fi doar conform cardului de club.

1.2. În cazul pierderii cardului de club, trebuie să informați administrația clubului pentru restabilirea acestuia. Costul de restabilire este de 100 lei.

1.3. Clubul își rezervă dreptul de a vinde apartenența la club în mod individual.

1.4. Suspendarea cardului de club: 3 luni – 7 zile, 12 luni – 30 de zile.

2.1. Membrii clubului trebuie să se comporte în conformitate cu regulile ordinii publice, să respecte igiena corpului și să nu folosească parfumuri dure.

2.2. Pentru depozitarea bunurilor personale în timpul șederii în club, sunt folosite dulapuri individuale în vestiare și un safeu în zona recepției. Clubul nu este responsabil pentru articole pierdute sau lăsate nesupravegheate.

 2.3. După terminarea antrenamentului, dulapul din vestiar trebuie eliberat și prosopul închiriat se întoarce la recepție. În cazul pierderii prosopului, costul său trebuie rambursat. Prosopul, emis de club, este folosit numai pentru antrenament în sala de sport și / sau în sala de antrenamente de grup. Când vizitați dușul și sauna folosiți prosoape personale.

2.4. Lucrurile uitate sunt păstrate în club timp de 30 de zile, după, sunt supuse distrugerii fără recompensare.

2.5. Pentru a menţine siguranța, clubul este dotat cu supraveghere video şi cu inregistrarea video.

2.6. Este interzis: fumatul, utilizarea băuturilor alcoolice, narcotice; intrarea în club cu o armă; înregistrare video, înregistrări sonore și fotografiere; vânzarea de bunuri și servicii.

3.1. Intrarea în zona de antrenament este permisă doar în haine sportive, încăţăminte de sport, care acoperă complet piciorul, cu un prosop personal sau un prosop emis la recepție, contra unei taxe suplimentare.

3.2. După terminarea antrenamentului, este necesar să se returneze echipamentul utilizat în zonele desemnate. Utilizatorul este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea echipamentului pe care îl utilizează.

3.3. Utilizarea telefoanelor mobile în sală nu este recomandată.

4.1. Abțineți-vă de la vizitarea clubului în cazul  bolilor virale sau celor infecțioase.

4.2. După ce s-a familiarizat și a semnat aceste reguli, membrul scutește Clubul de orice răspundere pentru eventuale fracturi, orice alte daune asupra sănătății sale, inclusiv ca rezultat al accidentelor de pe teritoriul clubului.

4.3. Înainte de a începe antrenamentele, asigurați-vă că ați fost instruit despre aplicarea echipamentului sportiv şi despre orientarea in sală.

Antrenorii noștri